Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa aluatul la dospit aproximati
Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si
se lasa aluatul la dospit aproximativ 1 ora. Carnea se toaca si se amesteca apoi cu ceapa calita. Se adauga ouale, sarea, piperul si patrunjelul. Se intinde apoi aluatul in foi de o jumatate de cm si se taie cercuri, care la randul lor se taie in 8 bucati. Se adauga umplutura in fiecare triunghi si se ruleaza spre varf. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Cornuletele se ung
cu oul amestecat cu putina apa, apoi se coc la foc potrivit 30-45 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Aluat frantuzesc Chiftele
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiEste absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Prajitura RudyIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii