Preparate sarate

Reteta Cornuri umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza).
Se adau

ingrediente

   6 cornuri
   O conserva mare sau doua mici de carne
   200 ml smantana
   100 g cascaval ras
   Mustar
   Piper
   Sare

mod de preparare

Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza).


Se adauga carnea. Se potriveste gustul cu mustar, piper, putina sare. Se toarna ½ pahar de smantana si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu cornurile. Nu se umplu prea tare sa nu curga smantana in timpul prajirii. Suprafata cornurilor se unge cu smantana, se presara cu cascaval. Se prajesc pana devin rumene.




Alte retete simple pe care vi le recomandam


Dulceata de visine

Compot de caise

Incearca si Saleuri gustoase
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.