Preparate sarate

Reteta Pateuri de cartofi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina sare. Se ia cu lingura

ingrediente

   1 kg cartofi
   3 oua
   3 linguri cu faina
   50 gr unt
   sare
   branza de vaci sau telemea

mod de preparare




Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina sare. Se ia cu lingura uda cate o bucata din aluat, se asaza intr-o tava presarata cu faina si se face pe fiecare pateu cate o adancitura in mijloc unde se pune branza de vaci sau telemea rasa. Se ung pateurile cu lapte sau cu ou batut si se pun in cuptor sa se coaca timp de 20 minute.
Se servesc cu salata verde.


Alte retete:


Chiftelute


Gogosi pufoase


Placinta cu dovleac
Incearca si Placintele cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri de cartofi cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.