Sandviciuri

Reteta Chifle umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gabytza_gaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Chifle umplute (reteta video)"
 
Chiflele umplute, la fel ca si cele simple, sunt ideale pentru orice perioada a zilei, fie la micul dejun, la gustare sau chiar la cina.

ingrediente

Aluat:
   500 g faina
   4 linguri ulei
   200 ml bere
   1 lingurita sare
   1/2 lingura zahar
   1 plic drojdie uscata
Umplutura:
   telemea
   salam
   bacon
   1 felie slanina
   uns
   1 ou
   mac
   susan

mod de preparare

Cernem faina si amestecam cu sarea, zaharul si drojdia. Adaugam uleiul si berea. Incepem sa framantam un aluat nelipicios (daca mai este nevoie adaugam apa calduta sau bere). Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.
Intre timp taiem cubulete salamul, baconul si slanina si le amestecam.
Impartim coca in bucati egale. Fiecare bucata o intindem si adaugam in mijloc telemea si amestecul de salam. Unim marginile si le asezam in tava, repetam pana terminam. Acoperim si lasam la dospt cca 20 minute.
Le ungem cu oul desfacut si presaram cu mac si sare. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


Chiflele umplute se pot servi atat calde cat si reci, eventual insotite de un suc natural de la Bunatati din natura, cum ar fi cel de agurida.

Incearca si Sandviciuri cu preparate din carne și murături
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.