Sandviciuri

Reteta Cornuri umplute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cornurile umplute cu sunca constituie o gustare ideala pentru micul dejun sau brunch.

ingrediente

   10 cornuri
   200 g şuncă (sau parizer
   salam
   etc.)
   100 g unt
   50 ml smantană
   un varf de linguriţă de sare
   un vîrf de cuţit de piper.

mod de preparare

Şunca (sau salamul, parizerul) se trec prin maşina de tocat de 2 ori sau se dau prin robot, apoi se amestecă cu smantana, untul moale, sarea şi piperul.



Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul incins cu 15 minute înainte de
servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă.


Cornurile cu sunca se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.

Incearca si Sandvici cu oua, sunca si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sandviciuri
Alte retete cu:
sunca
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.