Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua
Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun in frigider iar a doua zi ii dau o viata noua, un pic de stralucire (pe care o merita din plin, in fond e tot mancare, ce daca-i de ieri?) si savoare. in cazul de fata, o sa va arat ce puteti face cu carnea de pui scapata de la gura mesenilor de cu o zi inainte. Nu-i musai sa incalziti carnea, de fapt, nici nu-i indicat, mai bine lasati-o asa, rece. Langa ea aduceti doua felii de paine (daca vreti doua sandwich-uri, de vreti mai multe, folositi mai multe felii de paine) pe care le prajiti discert, doar pe o parte. Mai aveti nevoie de doua-trei rosii cherry, de trei linguri de iaurt slab, sare, piper, cateva picaturi de ulei de nuca (fie si de dovleac ori de masline, extravirgin) si de niste salata amestecata (valeriana, busuioc, laptuci). Ar fi buna si niste crema fina de branza (puteti sa o faceti singuri, amestecand branza de vaci cu ulei, sare, piper si smantana, ori o puteti cumpara) si cateva ciperci champignon tinere. Nu trebuie sa frigeti ciupercile, daca-s tinere pot fi mancate crude, doar sa le taiati in lemele fine si sp le ascundeti in salata. Pe care salata o imbracati in haina din iaurt maestecat bine cu ulei, sare si piper. Cum ajugeti de la acestea la sanwich-uri? Simplu: ungeti o felie de paine HapiHap cu crema de branza, asezati peste ea puiul rupt in fasii, peste pui – rosiile rondele ori jumatati iar peste rosii, salata.
Deasupra tutror, cealalta felie de paine HapiHap. Taiati pe diagonala si ati obtinut doua sandwich-uri delicioase. intre ele, iar salata, amestecata cu schije de pui. Sa fiti iutbiti si sanatosi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii