Aperitive

Reteta Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
gatire reteta 15m 
crystinnella postat de
Postat pe: 29-11-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Focaccia cu rozmarin si busuioc (reteta video)"
 
Postim in stil italian...

ingrediente

4 portii

   un plic de drojdie uscata
   10 linguri ulei de floarea-soarelui
   1 lingura ulei de masline
   90ml apa calduta
   rosii cherry uscate/proaspete
   1 lingurita sare
   1 lingurita zahar
   300 g faina
   o ceapa

mod de preparare

1. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. 2. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. 3. Se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost uns cu ulei de masline. 4. Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat. 5. Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor. 6. Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.
Incearca si Dovlecel la tigaie grill
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.