Dulciuri

Reteta Bilute de post din fulgi de cocos-trei variante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Didina Sava postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bilute de cascaval, cu nuca - reteta video"
 
O reteta de dulciuri de post ce poate fi adaptata in mai multe variante, toate avand ca ingredient principal fulgii de cocos.

ingrediente

   Prrima varianta
    
   200 grame fulgi de cocos
   jumate pachet de margarina(125 grame)
   200 grame zahar
   o mana buna de alune sfaramate cu sucitorul
   50 grame cacao
   50 ml esenta de rom
   pana in 100 ml vin alb
    
   Varianta a doua
    
   200 grame fulgi de cocos
   jumate pachet de margarina(125 grame)
   200 grame zahar
   o mana buna de alune sfaramate cu sucitorul
   30 grame scortisoara macinata
   cateva pliculete sau doua linguri de ness
   pana in 150 ml vin alb sau coca cola
    
   Varianta a treia
    
   200 grame fulgi de cocos
   jumate pachet de margarina(125 grame)
   200 grame zahar
   o mana buna de fulgi de migdale
   50 ml esenta de migdale
   pana in 100 ml vin alb
    
    

mod de preparare

Pentru oricare variant de bilute cu cocos ai opta, procedeul de preparare este acelasi.




Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, cacao, alunele, esenta de rom si se umezeste cu vin atata cat trebuie ca sa nu se inmoaie prea tare. Se adauga margarina si se amesteca bine.




Se modeleaza bilute mici care se trag prin fulgi de cocos. Se dau la frigider si se consuma dupa ce s-au intarit in frigider. Ies cam 50 de bucati de bilute daca ai rabdare sa le modelezi micute cat niste bomboane (adica de bagat o singura data in gura)


Bilutele cu cocos de post se tin in frigider si se scot cand se servesc

Incearca si Prajitura cu foi de napolitane si rahat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de post din fulgi de cocos-trei variante" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.