O reteta de dulciuri de post ce poate fi adaptata in mai multe variante, toate avand ca ingredient principal fulgii de cocos.
Pentru oricare variant de bilute cu cocos ai opta, procedeul de preparare este acelasi.
Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, cacao, alunele, esenta de rom si se umezeste cu vin atata cat trebuie ca sa nu se inmoaie prea tare. Se adauga margarina si se amesteca bine.
Se modeleaza bilute mici care se trag prin fulgi de cocos. Se dau la frigider si se consuma dupa ce s-au intarit in frigider. Ies cam 50 de bucati de bilute daca ai rabdare sa le modelezi micute cat niste bomboane (adica de bagat o singura data in gura)
Bilutele cu cocos de post se tin in frigider si se scot cand se servesc
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii