Reteta de conopida cu spanac are o multime de vitamine, arome, si este potrivita si pentru post. Este indicat sa folositi frunze de spanac proaspat, dar se accepta si cel congelat.
Ceapa se taie fin si se prajeste in putin ulei, pana se inmoaie. Ghimbirul (cam 1 cm) se rade pe partea cea mai fina de la razatoare si se adauga si el impreuna cu pasta curry. Se prajesc toate la foc mediu pana cand incepe sa se simta aroma puternica de ghimbir.
Se adauga laptele de cocos, rosiile taiate cubulete (pot fi si din conserva), conopida (buchetele) si cartofii taiati cubulete, si se lasa sa fiarba pana ce cartofii sunt facuti.
Se ia de pe foc, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de la lamaie si frunzele de spanac, si se mai lasa pe foc doua minute, si inca 5 cu un capac deasupra, dar nu pe foc.
Se serveste cu orez salbatic
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii