Salate de legume

Salata de fasole verde cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tanase cornelia 3715 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete mici, dupa

ingrediente

   1/2 kg. fasole verde
   1/2 kg. cartofi
   4 oua
   ulei
   usturoi
   patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete mici, dupa care se fierb. Dupa ce fasolea si cartofii au fiert, se scurg de apa si se lasa la racit. Pina se racesc legumele, se prepara o maioneza din 3 oua fierte si unul crud, la care se adauga sare de lamiie dupa gust si usturoi. Se amesteca legumele cu maioneza si patrunjelul taiat marunt.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 10 minute
Incearca si Salata de ciuperci cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite