Salate de legume

Reteta Salata de paste fainoase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Wolni Johan 8222 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.

ingrediente

   500 g paste fainoase
   1 sticla cu sos coctail(unox)
   500 ml iaurt
   1 conserva mica cu boabe de porumb
   200 g mazare fina congelata sau proaspata
   1 ceapa mare sau 2 mici
   taiate marunt
   150 g castraveti murati
   taiati cubulete
   1 conserva cu ciuperci
   taiate felii
   2 pachetele cu verdeturi de salata congelate (Iglo) sau proaspete dupa gust
   ulei
   otet
   sare
   piper
   dupa gust

mod de preparare

Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.
Se maninca simplu sau cu cremvursti sau cu mustar. Se poate experimenta punind in plus carne de pasare taiata marunt.
Incearca si Salata de sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste fainoase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.