Salate de legume

Reteta Salata de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape, dupa care se pune la fiert cu apa rece.
Se fierbe doua ore, pana cand furculita poate patrund

ingrediente

   1 kg sfecla rosie
   sare
   3 linguri de ulei
   2 linguri de otet
   1 lingurita de chimen

mod de preparare

Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape, dupa care se pune la fiert cu apa rece.

Se fierbe doua ore, pana cand furculita poate patrunde usor in ea.

Se curata de coaja, se taie felii subtiri sau se da pe razatoarea mare si se pune intr-un castron adanc.

Se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si se parfumeaza cu chimen pisat.
Cand sfecla s-a racit bine, se adauga otetul, se amesteca cu o furculita compozitia, apoi se lasa la rece.
Salata de sfecla rosie este mai buna de pe o zi pe alta.

Pofta buna!



Alte retete culinare gasiti aici:

salata sfecla,

sfecla rosie salata,

Rulada de spanac
Incearca si Salata de piure de fasole
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.