Salate de legume

Reteta Salata de telina cu carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron.
Se face o maioneza groasa din: doua galbenus

ingrediente

   1 telina mare
   1 piept de pui
   2 gogoaari murati
   sare
   1 cana de maioneza

mod de preparare

Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron.


Se face o maioneza groasa din: doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamaie, doua linguri de smantana si o lingurita de mustar.


Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza.


Maioneza se poate subtia cu smantana.
Salata se poate servi si de pe o zi pe alta.
Incearca si Ardei cu salata de cuscus
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de telina cu carne de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.