Salata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Se coc ardeii pe plită, pe aragaz. După ce se înnegresc, se depozitează într-un castron mai mare, se sărează şi se acoperă cu un capac, pentru a se aburi şi a se curăţa apoi mai uşor.
Între timp, se pun ouăle la fiert, iar din momentul în care începe apa să clocotească, se lasă să fiarbă 10 minute. Se răcesc şi se curăţă.
Se fierb pulpele de pui în apă cu un praf de sare. Când s-au fiert bine, se ia focul, se lasă la răcit. Se curăţă carnea de pe oase.
Se spală salata şi roşia.
Într-un castron pentru salată se amestecă ardeii, carnea de pui şi salata verde tăiate fâşii mici, cu brânza, ouăle şi roşia tăiate cubuleţe. Se asezonează cu puţin ulei de măsline şi un praf de sare.
Timp: aprox 1h
Porţii: 4
Poftă bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/11/salata-cu-pui.html
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii