Salata cu pepene galben, dovlecei si branza topita este o explozie de arome, o salata fina si cremoasa care-ti rasfata simturile...
Salata cu pepene galben, dovlecei si branza topita este o explozie de arome, o salata fina si cremoasa care-ti rasfata simturile...pepenele galben cu aroma lui deosebita, dovlecelul cu gustul lui aparte de proaspat si branza topita, fina si cremoasa…o combinatie delicioasa.
Dovleceii i-am taiat pe din doua, pe lungime, apoi in bucati pe lat si i-am pus in apa cu sare la fiert, 2-3 minute. Apoi i-am lasat la scurs si sa se raceasca.
Intr-o salatiera am pus branza topita si pepenele galben pe care l-am luat cu lingurita din felie.
Am pregatit un dressing de salata din iaurt, maioneza, ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, busuioc, sare si piper.
In final am pus si dovleceii in salatiera alaturi de pepene si branza topita si am amestecat cu dressingul; am dat la frigider, pentru ca salata cu pepene galben, dovlecei si branza topita se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn tort delicios si racoros!
Desert tort cu mascarpone, mure si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii