O salata apertiv foarte delicioasa, preferata familiei noastre, deoarece combina atat de bine gustul dulce, cu cel sarat si cel acrisor.
Incepem prin a spala si taia perele pe lungime sau rondele. Intr-o cratita neaderenta punem cateva picaturi de ulei pentru gatit si apoi punem perele la caramelizat. Nu este nevoie sa adaugam zahar, ci doar sa le lasam cateva minute pe fiecare parte, astfel incat se vor inmuia putin si vor capata o crusta frumoasa.
Punem mix-ul de salate intr-un bol, adaugam branza taia tacubulete si nucile taiate (dar nu foarte marunt).
Peste acest amestec adaugam apoi perele caramelizate.
Intr-un pahar amestecam mierea, cu mustarul, uleiul de masline, zeama de lamaie, piper, sare ( daca branza nu este prea sarata), busoioc/rozmarin si realizam un sos pentru salata.
Se toarna sosul peste salata si se serveste cu multa dragoste.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii