Slow cooking

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Peste cu glazura de mustar

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

detalii rețetă—

File de somon cu sparanghel si rosii cherry

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 

• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura

detalii rețetă—

Midii in sos rosu, picant

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 

• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru

detalii rețetă—

Pastrav in papiota cu broccoli

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 

• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama

detalii rețetă—

Biban vargat umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

detalii rețetă—