Slow cooking

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Peste cu glazura de mustar

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

detalii rețetă—

File de somon cu sparanghel si rosii cherry

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 

• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura

detalii rețetă—

Midii in sos rosu, picant

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 

• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru

detalii rețetă—

Pastrav in papiota cu broccoli

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 1h 

• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama

detalii rețetă—

Biban vargat umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus

detalii rețetă—