Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri
detalii rețetă—• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura
detalii rețetă—• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
detalii rețetă—• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
detalii rețetă—• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe