• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri
Peste cu glazura de mustar• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
File de somon cu sparanghel si rosii cherry• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
Midii in sos rosu, picant• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
Pastrav in papiota cu broccoli• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
Biban vargat umplutPeste cu glazura de mustar
Peste cu glazura de mustar
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc