Sosuri albe

Reteta Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 
miacori_14178 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat.
Oasele se scurata bune de resturile de carne si se

ingrediente

   Oase de vita

mod de preparare

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat.
Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca bine. Se scot si se scurg de grasime si se curata de resturile de carne si se punintr-o oala mai mare cu multa apa si se pun la coc mic circa 15-16 ore. Se strecoara in alt vas si dupa ce s-a racit se aduma grasime de deasupra. Se pune din nou la fiert la foc foarte mic pe o caramida ca sa nu bata focul direct in vas si sa fie caldura repartizata in mod egal pe toata suprafata fundului vasului. Cand acest lichid devine cleios se pune in vase de inox inchise si se pastreaza la rece in frigider pana la folosire.
ATENTIE! Nu se pune sare la preparare si nici dupa.
Pentru prepararea sosurilor reci
Incearca si Crema de ciuperci cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Extracte de oase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite