Sosuri albe

Reteta Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se adauga galbenusurile, sare, piper si da

ingrediente

   3 galbenusuri
   1
   5 linguri faina
   50 gr unt
   2 pahare supa de carne

mod de preparare




Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se adauga galbenusurile, sare, piper si daca este prea gros se mai adauga supa.



Se serveste cald. Se poate adauga in sos putin sos gros de rosii, ca sa-i dea o culoare mai apetisanta.


Alte retete:


Tocanita de pui


Conopida la cuptor


Chiftelute
Incearca si Maioneza din branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos catifelat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.