Sos din castrevete si mustar

Se prepara o maioneza din galbenusul rascopt, sare, piper si ulei. Se adauga mustarul, albusul tocat marunt, castraveciorul curatit de coaja si t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ ceasca ulei
  • 1 ou
  • 1
  • castravecior murat
  • 1 lingura mustar
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 linguri iaurt
  • 1 lingura smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusul rascopt, sare,

piper si ulei. Se adauga mustarul, albusul tocat

marunt, castraveciorul curatit de coaja si taiat

cuburi cit mai mici, ceapa, iaurtul si smintina. Se

amesteca totul bine.
Se serveste la salate,

rasoluri, oua fierte tari taiate in doua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci