Sosuri condimentate

Reteta Sos cu fileuri de ansoa si castraveciori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de

ingrediente

   2 galbenusuri fierte
   200 gr. ulei
   sare
   piper
   1 lingurita mustar
   1 conserva de sardele sau 2-3 fileuri de ansoa
   2-3 castraveciori
   patrunjel verde tocat marunt
   otet sau zeama de lamiie

mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de oase. Se adauga castraveciorii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. Se amesteca totul cu maioneza si cu mustarul. Daca sosul este prea legat, se adauga putin otet sau zeama de lamiie. Vara, se pot adauga citeva frunzulite de tarhon tocate marunt.
Incearca si Sos de ceapa cu supa de oase
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu fileuri de ansoa si castraveciori" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.