Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos Ravigotta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari.

ingrediente

   4 sardele
   2 galbenusuri
   patrunjel tocat
   tarhon
   o ceapa mica
    
   4 linguri de ulei
   o lingura de otet
   o lingura de mustar
   sare
   piper
   marar tocat.

mod de preparare

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari, se adauga patrunjel tocat, tarhon si o ceapa mica. Se adauga 4 linguri de ulei, o lingura de otet, o lingura de mustar, sare, piper si marar tocat.


Sosul Ravigotta se serveste in sosiera la diferite preparate din peste – chiftelute sau rasol de peste.

Incearca si Sos de tarhon si ceapa verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Ravigotta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.