Sos Ravigotta

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sardele
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel tocat
  • tarhon
  • o ceapa mica
  •  
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de otet
  • o lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • marar tocat.

Mod de preparare

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari, se adauga patrunjel tocat, tarhon si o ceapa mica. Se adauga 4 linguri de ulei, o lingura de otet, o lingura de mustar, sare, piper si marar tocat.


Sosul Ravigotta se serveste in sosiera la diferite preparate din peste – chiftelute sau rasol de peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci