Sosuri rosii

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza

ingrediente

   o lingura faina
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   o lingura bulion
   1 1/2 lingura unt sau untura

mod de preparare

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.
Se serveste cu chiftele, carne prajita
Incearca si Sos de fructe de padure
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite