Sosuri rosii

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza

ingrediente

   o lingura faina
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   o lingura bulion
   1 1/2 lingura unt sau untura

mod de preparare

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga zarzavat si ceapa taiate si usor prajite si se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa aceea se da prin sita se sareaza si se adauga o bucatica de unt proaspat.
Se serveste cu chiftele, carne prajita
Incearca si Sos din rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite