Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spal
Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spala, se curata legumele se taie cubulete mici si apoi se pun la fiert: ceapa, morcovii, ardeiul gras, patrunjelul, telina. Cand acestea incep sa se inmoaie se pune orezul, spalat si apoi cartofii si se continua fierberea. Cand orezul a fiert, se adauga rosiile, curatate de coaja, taiate marunt, si borsul (fiert si spumat in prealabil). Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se pune pestele, sare dupa gust, si se fierbe 10 minute. La sfarsit se pune leusteanul si patrunjelul taiat marunt.
Se serveste fie rece, fie cald.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului...
Desert tort trio de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii