Borsuri

Bors de cartofi cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Se prajeste ceapa in ulei si cind s-a rumenit se adauga zarzavaturile taiate si se prajesc impreu

ingrediente

   5 cartofi mari
   2 morcovi
   1 buc. telina
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. pastirnac
   1 buc. ceapa
   verdeata
   sare
   2 linguri bulion
   2 linguri ulei
   1 litru bors

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Se prajeste ceapa in ulei si cind s-a rumenit se adauga zarzavaturile taiate si se prajesc impreuna, apoi se sting cu apa. Dupa ce a fiert zarzavatul o ora, se adauga cartofii taiati sferturi. Cind s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul
Inainte de a se servi la masa se pune verdeata tocata.
Incearca si Bors de miel cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite