Borsuri

Bors de cartofi cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Se prajeste ceapa in ulei si cind s-a rumenit se adauga zarzavaturile taiate si se prajesc impreu

ingrediente

   5 cartofi mari
   2 morcovi
   1 buc. telina
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. pastirnac
   1 buc. ceapa
   verdeata
   sare
   2 linguri bulion
   2 linguri ulei
   1 litru bors

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se taie patratele. Se prajeste ceapa in ulei si cind s-a rumenit se adauga zarzavaturile taiate si se prajesc impreuna, apoi se sting cu apa. Dupa ce a fiert zarzavatul o ora, se adauga cartofii taiati sferturi. Cind s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul
Inainte de a se servi la masa se pune verdeata tocata.
Incearca si Bors de dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite