Borsuri

Reteta Bors de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercil

ingrediente

   250g ciuperci
   1morcov
   1patrunjel
   1ceapa
   patrunjel si marar verde
   2ling cu arez
   1/2l bors
   1.5l apa

mod de preparare

Se spala legumele,se taie bucatele sau se dau prin razatoare mare si se pun sa fiarba cu orezul intr-un litru jumatate apa si cu putina sare.Ciupercile spalate, taiate feliute,se introduc in oala cu legumele si se lasa sa fiarba incet.Cand toate legumele s-au fiert se toarna borsul cald.Se mai lasa 2clocote.se adauga verdeata tocata.
Dupa preferinte,fierbinte sau rece
Incearca si Bors de vacuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite