Borsuri

Reteta Bors de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie marunt, iar rosiile se curata de pie

ingrediente

   3 dovlecei
   patrunjel si marar verde
   6-7 fire de ceapa verde
   3 rosii
   1 ou
   3 linguri smantana
   500 mI bors
   2 ardei grasi
   sare

mod de preparare

Dovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie marunt, iar rosiile se curata de pielite si seminte. Se pun apoi toate aceste legume la fiert intr-un litru jumate de apa fierbinte. Se adauga verdeata, se potriveste de sare si bors dupa gust, iar spre sfaristul fierberii se adauga oul batut cu smantana. Se lasa sa mai de de cateva ori in clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.





Alte retete:





Ciorba taraneasca de legume


Ciorba de perisoare a la grec


Supa de galuste
Incearca si Bors de urzici
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.