Borsuri

Reteta Bors de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cand orezul este fiert

ingrediente

   1 kg peste
   1 l bors
   1 ceapa
   1 ceasca de orez
   2 rosii
   sare
   leustean tocat

mod de preparare

Se curata pestele si se lasa in apa rece. Se alege orezul, se toaca ceapa si se pun sa fiarba in bors diluat cu o cana de apa. Cand orezul este fiert, se adauga pestele curatat si taiat felii, se fierb impreuna zece minute, se adauga leusteanul si rosiile fara coaja si taiate felii subtiri, dupa care se mai tine oala pe foc zece minute.



Borsul se serveste cald, cu ardei iute alaturi.





Alte retete recomandate





Bors de urzici


Supa mazare


Ciorba radauteana
Incearca si Bors de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.