Borsuri

Reteta Bors din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece.
Se spumuies

ingrediente

   2 ficatei de pasare
   2-3 pipote
   spatele
   aripile
   inima
   gitul
   capul de pasare
   1 ceapa mare
   1 ardei gras
   2 morcovi
   leustean tocat
   1 pahar de smintina
   1 l de bors
   1 ou crud
   sare
   2 rosii decojite

mod de preparare

Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu borsul si 1/2 l apa rece.


Se spumuieste cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cind carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust.


Cind carnea se poate consuma, se adauga leusteanul tocat si rosiile taiate felii subtiri.


Borsul se drege cu ou si smintina batute bine cu trei linguri de bors fierbinte, dupa ce s-a racit un sfert de ora.


Se serveste cald.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete culinare:


Rulada de pui intreg


Pui cu ananas


Bors de pui cu taitei de casa
Incearca si Bors de paine uscata cu leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din maruntaie de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.