Borsuri

Reteta Bors pescaresc (oceanic)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
Paul_13804 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat.
Se dauga borsul, rosiile concasate, se dr

ingrediente

   bors
   peste oceanic de mai multe feluri
   otet
   lamaie
   sare
   piper
   sos de peste
   leustean
   rosii pruna
   ceapa dulce
   telina verde
   ceapa verde
   sparanghel alb
   jalapeno
   ardei gras verde
   bacon sau pastrama afumata

mod de preparare

Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat.

Se dauga borsul, rosiile concasate, se drege si se asezoneaza.

Se adauga pestele taiat cuburi, verdeata, se acopera oala cu capac si se lasa la fiert.

Se asteapta 20 minute, apoi se serveste borsul in castroane de lut ars sau din lemn, se aduga dupa placere: tarhon, mujdei de usturoi sau lamaie. Se serveste cu vinuri albe seci sau demiseci.
Il recomand seara, intre 17-19.

Neaparat ardei iute proaspat sau murat, mamaliga si galuste din gris, cartofi fierti in coaja si orez etc drept garnitura
Incearca si Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors pescaresc (oceanic)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite