Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi,
mod de preparare
Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii. Se gusta si se potriveste de acru si sare Se serveste cu o lingura de smintina in fiecare farfurie.
Incearca si Bors de berbec
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors ucrainean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe