Borsuri

Reteta culinara Ciorba de peste (crap)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
IdeiDelicioase postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de burta (reteta video)"
 
Ciorba de peste (crap) este, pe cat de gustoasa pe atat de nutritiva.

ingrediente

Lista ingrediente:
   un crap de 34 kilograme,
   putina sare,
   o jumatate de litru bors,
   jumatate de litru de suc de rosii,
   34 linguri de orez alb,
   apa pentru fiert,
   34 morcovi,
   23 cepe potrivite,
   1 legatura de verdeata pentru decor,
   1 radacina de telina potrivita
   2 ardei grasi medii

mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala pestele, se curata, se inlatura coada si capul care se vor folosi la ciorba de peste. Se scot branhiile de la peste. Se pune apa la fiert cu putina sare, se adauga legumele spalate si tocate foarte marunt.
Se adauga coada si capul pestelui. Cand ochii de la peste au fiert (ies afara), se scoate pestele si se da deoparte, se adauga putin orez, se mai lasa ciorba sa fiarba, se adauga borsul si sucul de rosii. La final, inainte de servire, se adauga capul si coada pestelui, dupa care se presara putina verdeata tocata marunt (1 legatura mica).

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro


Ciorba de crap se serveste calda, cu verdeata proaspat tocata pe deasupra.

Incearca si Bors cu perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste (crap)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite