Ciorbe

Reteta Bors de gogonele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Gogonelele taiate se calesc impreuna cu ceapa si cu 3 linguri de ulei. Se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert 30 min. D

ingrediente

   600 gr gogonele
   3-4 cartofi
   3-4 morcovi
   2 cepe
   1 sfecla rosie
   frunze de telina
   leustean
   sare
   piper
   ulei

mod de preparare

Gogonelele taiate se calesc impreuna cu ceapa si cu 3 linguri de ulei. Se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert 30 min. Dupa 30 de min se adauga cartofii taiati, morcovii si sfecla si se mai lasa la fiert pana se intrepatrund si aceste legume. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata, se pune in ciorba, se mai da in 2-3 clocote si gata!




Se serveste cu ardei iute.


Alte retete recomandate

Incearca si Ciorba de varza dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de gogonele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.