Gogonelele taiate se calesc impreuna cu ceapa si cu 3 linguri de ulei. Se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert 30 min. D
Gogonelele taiate se calesc impreuna cu ceapa si cu 3 linguri de ulei. Se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert 30 min. Dupa 30 de min se adauga cartofii taiati, morcovii si sfecla si se mai lasa la fiert pana se intrepatrund si aceste legume. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata, se pune in ciorba, se mai da in 2-3 clocote si gata!
Se serveste cu ardei iute.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii