Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare; se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si cuburile MAGGI; se fierb cca 10 minute. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga orezul si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se adauga sare de lamaie si marar verde.
Ciorba cu carne de manzat (a la grec) se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii