Ciorbe

Reteta Ciorba de carne afumata cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o a

ingrediente

   1 kg ciolan afumat de porc
   1 ceapa
   2 linguri de otet
   sare
   1 legatura de tarhon
   2 linguri de orez
   1 ou
   1 pahar de smintina
   1 telina
   1 morcov

mod de preparare

Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o acopere.


Se fierbe descoperit pina cind carnea se desprinde de pe os, se scoate si se curata. Se pune inapoi in oala, cu zarzavatul si ceapa tocate marunt, se mai fierb impreuna douazeci de minute, dupa care se acreste ciorba cu otet desfacut intr-o ceasca de apa calda.


Mincarea se parfumeaza cu tarhon tocat marunt care se pune la fiert o data cu orezul si legumele.


Se drege cu ou batut cu smintina si supa fierbinte.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.





Va recomandam si alte retete culinare:


Ciorba de pui cu smantana


Ciorba de carne de porc


Ciorba taraneasca de legume
Incearca si Ciorba radauteana
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carne afumata cu tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.