Ciorbe

Reteta Ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt.

ingrediente

   crenvursti (250 g)
   ceapa verde (2-3 legaturi)
   patrunjel (1 legatura)
   faina (1/2 lingura)
   iaurt (1/2 borcan)
   sare
   apa (1 1/2 l).

mod de preparare

Pentru ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt. Se adauga faina desfacuta in putina apa rece si crenvurstii fierti si scursi de apa, lasindu-se sa mai fiarba impreuna 10-15 minute. Se potriveste cu sare. Se rastoarna iaurtul in castron, apoi se adauga treptat ciorba fierbinte. Pe deasupra, se presara patrunjel si marar verde tocate marunt.


Incearca si Ciorba radauteana cu piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crenvursti cu iaurt si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.