Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se inlatura spuma dormata in timpul fieberii. Se adauga ceapa tocata marunt, zarzavatul taiat si orezul spalat si curatat. Atunci cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se indeparteaza vasu de pe foc.
Galbenusurile se amesteca cu faina, mujdeiul, zeama de lamaie, smantana. Se subtiaza compozitia cu zeama din ciorba. Se adauga compozitia in ciorba.
Se pune ciorba din nou pe foc, lasand-o sa dea cateva clocote.
Se serveste cu verdeata tocata marunt si eventual smantana.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe