Ciorbe

Reteta Ciorba de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa, morcovi, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie.

ingrediente

   600 g carne de pasare
   2 cepe
   1 morcov
   1 radacina de patrunjel
   50 g orez
   1 lingura faina
   200 g smantana
   1 legatura verdeata (leustean sau patrunjel)
   1 capatana usturoi
   2 oua
   ½ lamaie
   sare

mod de preparare

Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se inlatura spuma dormata in timpul fieberii. Se adauga ceapa tocata marunt, zarzavatul taiat si orezul spalat si curatat. Atunci cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se indeparteaza vasu de pe foc.




Galbenusurile se amesteca cu faina, mujdeiul, zeama de lamaie, smantana. Se subtiaza compozitia cu zeama din ciorba. Se adauga compozitia in ciorba.




Se pune ciorba din nou pe foc, lasand-o sa dea cateva clocote.


Se serveste cu verdeata tocata marunt si eventual smantana.




Alte retete recomandate:




Ciorba de miel




Ciorba de salata




Ciorba radauteana

Incearca si Ciorba de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.