Ciorbe

Reteta Ciorba de perisoare cu dovlecel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de loboda rosie"
 
Ciorba de perisoare cu dovlecel este o reteta de ciorba acrisoara si consistenta, in zilele calzi de vara poate reprezenta o masa intreaga.

ingrediente

   2-3 morcovi
   o ceapa
   dovlecel ( eu am folosit 2 bucatzi dintr-un batran care nu mai era bun de pane)
   bors
   o rosie
   patrunjel
   2 linguri ulei
pt perisoare:
   200 gr carne tocata
   3 linguri bune de orez
   sare piper
   un albus de ou
   patrunjel

mod de preparare

Perisoarele: Se pun toate ingredientele intr-un castron. Se amesteca. Se fac perisoarele.




Ceapa se toaca marunt , morcovul se razuieste si se calesc in cele 2 linguri de ulei. Se adauga apa , sare , piper si se lasa sa fiarba. Se taie dovlecelul cubuletze. Se adauga la supa. Se taie si rosia cubulete si se adauga si ea la supa. Se lasa sa fiarba si apoi se adauga periosoarele.




Se fierbe la foc moale ca sa nu se sparge perishoarele. Se acreste cu bors. Se serveste cu patrunjel tocat.


Se serveste calda.
Pofta buna! Reteta Ciorba de perisoare cu dovlecel a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro

Incearca si Ciorba de vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu dovlecel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.