Ciorbe

Reteta Gulyas de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miez

ingrediente

   ceapa
   600 g cartofi
   boia de ardei
   1 ardei verde
   1 rosie
   2 catei de usturoi
   500 g file de somn curatat de pielita
   pasta de ardei iute (Piros arany)
   1 cub de ciorba de peste
   ulei sau untura.

mod de preparare

Ceapa tocata foarte fin se aureste in ulei. Se pune boiaua si 1,5 l apa. Se adauga cartofii curatati si taiati in patratele, ardeiul taiat fin si miezul de rosie maruntit. Se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic. Se pune cubul de ciorba de peste, usturoiul zdrobit, pasta de ardei iute dupa gust. Atunci cand cartofii sunt aproape fierti, se pune pestele taiat in felii subtiri ca degetul. Se serveste fierbinte.


Incearca si Ciorba de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.