Supe de legume

Reteta Gazpacho de castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Carmen-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Gazpacho Andaluz"
 
>
Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja, apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte. Usturoiul si ceapa verde se taie felii.

ingrediente

   3 castraveti verzi
   100 ml iaurt
   3 fire patrunjel verde
   2-3 fire de ceapa verde
   frunze de menta
   frunze de rucola
   1 catel usturoi (optional)
   o lingurita suc lamaie
   2 linguri ulei de masline
   sare
   piper macinat alb
   100 g branza de vaci

mod de preparare

Pentru gazpacho de castraveti se curata castravetii de coaja,apoi se taie cubulete dupa ce le-am scos mijlocul cu seminte.
Usturoiul si ceapa verde se taie felii,iar verdeata se rupe.
Castravetii si verdeata,ceapa verde,uleiul si iaurtul se paseaza cu blenderul.
Se da gust cu sare si piper,adaugam sucul de lamaie.
Inainte de servire se tine la frigider cateva ore,apoi se serveste in cani sau boluri.
Din branza de vaci portionam mici bilute care vor fi asezate deasupra fiecarei portii de gazpacho.


Fiecare bol de gazpacho de castraveti se serveste ornat cu menta si cateva picaturi de ulei de masline.

Incearca si Supa de ceapa si svaiter
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho de castraveti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.