Supe de legume

Reteta Supa brutarului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minut

ingrediente

   250 g felii de paine
   1
   5 l supa de carne
   1 ceapa rosie
   un varf de cutit de chimen
   4 frunze de dafin
   50 g cascaval afumat razuit
   100 ml smantana
   50 g unt
   4 felii paine prajita

mod de preparare

Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minute de fiert, se strecoara si se amesteca cu 100 ml smantana si 50 g unt. Se mai da un clocot.


Se serveste in boluri cu cate o felie de paine prajita.
Alte retete ciorba recomandate





Ciorba radauteana


Supa de rosii


Ciorba cartofi
Incearca si Supa cu galuste
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa brutarului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.