Supe de legume

Reteta Supa cu cus-cus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajeste slanina taiata cubulete.
In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt.
Se continua prajirea pana ceapa devine s

ingrediente

   100 g cus-cus
   200 g cartofi
   3 linguri ghiveci
   30 g slanina
   1 ceapa
   frunze de telina
   boia
   piper macinat
   sare

mod de preparare

Se prajeste slanina taiata cubulete.


In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt.


Se continua prajirea pana ceapa devine sticloasa, se adauga ghiveciul, se presara cu boia, sare, piper. Se adauga slanina fripta si cartofii taiati cuburi. Cand se incalzesc toate componentele, se toarna 1,5 litri apa calda si se lasa sa fiarba.


Inainte de servire, se presara deasupra frunzele de telina taiate marunt.


Ghiveciul se poate inlocui cu ardei si rosii.
Alte retete





Salata ciuperci


Supa crema de sparanghel


Supa de mazare
Incearca si Supa frantuzeasca de ceapa cu baghete cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu cus-cus" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.