Supe de legume

Reteta Supa de ciuperci cu smantana si verdeata

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru supa de ciuperci cu smantana si verdeata se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare.

ingrediente

   morcov (2 buc.)
   pastarnac (1 buc.)
   patrunjel (1 buc.)
   ceapa (2 buc.)
   sare
   smantana (150 gr.)
   faina (1 lingurita)
   unt (50 gr.)
   verdeata
   ciuperci (150-200 gr.)
   apa (1 1/2 l).

mod de preparare

Pentru supa de ciuperci cu smantana si verdeata se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez care a fost curatat, spalat si fiert separat.


Incearca si Supa de iaurt cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu smantana si verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.