Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile.
Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile. Cand s-au inmuiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama. Se pune orezul, se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare. Iniante de a servi, se adauga jumatati de ou fiert tare (cate 2 jumatati pentru o portie). E foarte gustoasa si rece. Orezul poate fi inlocuit cu arpacas, muiat in apa de cu seara, ca sa fiarba mai usor.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii