Supe de carne

Reteta Penne cu sos de dovlecei si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
matesan_32742 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala

ingrediente

   1 ardei iute
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   600 gr.dovlecei
   500 gr. paste Penne
   sare
   piper
   3 linguri ulei
   1 lingurita cimbru tocat
   1 lingurita rozmarin tocat
   500ml. supa
   150 gr. branza

mod de preparare

Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala dovleceii, se curata de miez si se taie cuburi. Se fierb pastele cu apa si sare, dupa cum stiti. Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul. Se presara deasupra cimbru si rozmarin si se mai caleste putin. Se adauga cuburile de dovlecei si fasiile de ardei; se sareaza si se pipereaza (daca mai doresti). Se toarna supa si se adauga branza. Se lasa sa fiarba putin sosul. Pastele se trec pe sub jetul de apa rece si se lasa la scurs,apoi se pun pe un platou,iar deasupra sosul rezultat. Pofta buna.
Se orneaza cu fire de rozmarin proaspat si se serveste cu putina smantana. Pofta buna.
Incearca si Supa de pui cu usturoi si zdrente de ou
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de dovlecei si branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite