Supe de carne

Reteta Supa de fenicul si scoici.

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga fe

ingrediente

   2 radacini de fenicul a 400 gr. fiecare
   1 lingura de unt
   1 lingura de ghimbir ras
   1 ceapa taiata cubulete
   1 catel de usturoi zdrobit
   300 gr. cartofi taiati cubulete
   3/4 l. supa din cubulet
   sare
   piper
   1/2 lingura kurkuma
   sucul de la o lamaie
   3 cl. lichior de anason
   300 gr. scioci scoase din cochilie
   1/2 manunchi de marar

mod de preparare

Se curata si se taie fasii feniculul. Ceapa si usturoiul se calesc in unt topit, se presara ghimbir si se continua calirea inca 3 minute. Se adauga feniculul, cartofii si se mai calesc 7 minute, cand se adauga supa. Impreuna se fierb 15 minute, pe foc mic.

Se condimenteaza cu sare, piper, kurkuma si lichiorul de anason. Inainte de a se lua de pe foc, se introduce scoicile, se lasa sa dea un clocot si se i-a supa de pe foc.
Se serveste supa in boluri cu marar tocat deasupra.
Incearca si Supa de curcan cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fenicul si scoici." nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.