Supe de carne

Reteta Supa de porumbel cu galuste de ficat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi

ingrediente

   1 porumbel
   300 gr amestec de legume
   50 gr ceapa rosie
   1 catel usturoi
   5 buc ciuperci Champignon
   50 gr orez
   Sare
   8 boabe de piper
   2 oua
   10 gr delicat
   1 legatura frunze de patrunjel
   50 gr ficat de pasare

mod de preparare

Taiem porumbelul in doua si il punem impreuna cu legumele, taiate in bucati mai mari, intr-o oala. Adaugam apa rece, ceapa rosie, ciuperci si usturoi si condimentam cu delicat, sare si piper.


Fierbem la foc mic pana e gata, intre timp indepartam spuma care se formeaza deasupra, la sfarsit strecuram.


Taiem ficatul si il amestecam cu orezul fiert, ouale si frunzele de patrunjel taiate marunt, condimentam cu sare.


Formam galuste mai mici si le fierbem in apa sarata. Le strecuram si le impartim impreuna cu pieptul de porumbel taiat fasii, in farfurii de supa.


Turnam deasupra supa fierbinte si servim imediat.
Pofta buna!





Va recomandam si alte mancaruri:


Tocanita de carne de vita cu cartofi


Tocana de ciuperci de padure


Tocanita cu ardei copti si pui
Incearca si Supa de carne cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumbel cu galuste de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.