Supe de carne

Reteta Supa de pui calmanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se caleste cu o lingurita de ulei la foc potrivit timp de 8 - 10 minute. Se pune zeama de pui si se lasa la

ingrediente

   un pui
   taiat in 8 - 10 bucati
   8 cani de supa de pui
   3 catei de usturoi
   o ceapa taiata marunt
   2 morcovi
   curatati
   taiati marunt
   2 teline taiate
   un pachet de paste
   2 lingurite cimbru tocat

mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se caleste cu o lingurita de ulei la foc potrivit timp de 8 - 10 minute. Se pune zeama de pui si se lasa la fiert, la foc mic. Vasul se acopera, dar nu de tot, cu un capac. Se lasa aproximativ 20 de minute, astfel incat puiul sa fie gata. Se dezoseaza puiul fiert si se taie in bucati mici. Zeama se lasa sa se raceasca, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, morcovul, telina si cimbrul. Se lasa la foc pina se inmoaie legumele, cam 8 minute. Se adauga pastele, patrunjelul si carnea de pui. Se lasa 5 minute, cit sa fiarba pastele. Se sareaza si se pipereaza.

Incearca si Supa chinezeasca cu piept de pui si alune
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui calmanta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite