Supe de carne

Reteta Supa din carne de vitel si cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin mas

ingrediente

   1/2 kg carne de vitel
   1 legatura zarzavat de supa
   1 crenguta de cimbru
   1 lingura faina
   25 g unt
   1 ou
   sare

mod de preparare

Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.

Incearca si Supa de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din carne de vitel si cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.